Siirry pääsisältöön

Totuus taloudestasi: Kuinka saan 2000 euroa xx.xx.20xx mennessä?

Totuus taloudestasi - Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmen kirja
Totuus Taloudestasi
on hyvä opas kaikille
vaurastumisesta kiinnostuneille.
Luin Terhi Majasalmen Totuus Taloudestasi kirjan ja ahmin siitä sata sivua ensi istumalta ja loput tänä aamuna aamupalaksi. Totuus taloudestasi on erinomainen kirja, joka riisuu lukijan alasti raha-asioiden parissa. Kirja purkaa esimerkkien kautta auki tulot ja menot ja sai minut tajuamaan miksi toiset rikastuvat ja miksi toiset jäävät ikuisesti lottoamaan tekemättä mitään oikeita tekoja rikastuaksensa. Kirja paljastaa myös miten pankit yrittävät huijata meiltä korkeita marginaaleja houkuttelemalla vaihtamaan korkoa. Annatko rahasi pankin käytettäväksi vai sijoitatko ne itse?

Onko oikeasti homma kiinni tuloista ja menoista vai onko talouden hallinnassa kyse sittenkin myös päättäväisyydestä ja säästäväisyydestä? Mitä varallisuus on ja kasvaako raha sukan varressa? Miten sinä voisit huolehtia perintörahoistasi?


Onko se vain tunnetta miksi köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat vai onko köyhilläkin mahdollisuus rikastua. Kirja paljastaa miten ajatusmaailmasi ja uskomuksesi vaikuttavat omaan rikastumiseesi.

"Jos olet oppinut, että rikkaat ihmiset ovat riistäjiä, hankkiudut todennäköisesti päättäväisesti eroon kaikesta ansaitsemastasi rahasta, jottet olisi yksi heistä."
- Terhi Majasalmi

Kirja käy läpi eri rahataitoja, kykyä ansaita rahaa, säästää, sijoittaa ja käyttää vipuvoimia. Kirjassa on erinomaisia esimerkkejä, kuinka velkakierteestä voidaan selviytyä.  Ihastuttava tapaus on kirjassa Helena, jonka tarina todistaa meille että säästäväisyys on hyve, jonka voi opetella.


Velka on myös hyvä renki mutta huono isäntä. Kirjan luettuani muistin miten velka voi olla huono isäntä ja kuinka jotkut saattavat olla kulutusluottojen kurimuksessa vuodesta toiseen osaamatta hankkia isompaa edullisempaa järjestelylainaa joka voisi ratkaista poispääsyn velkakierteestä.

"Talousasiat ovat kaikkien opittavissa.
Ne ovat myös melko yksinkertaisia."
Kuinka saan 2000 euroa xx.xx.20xx mennessä? Miten ihmiset vaurastuvat? Lue kirja, niin voit lisätä pari kolme nollaa tuon euromäärän perään. "Toisin kuin yleisesti luullaan, pienet tulot eivät määrää taloudellista tulevaisuutta - ne vain hidastavat tavoitteeseen pääsyä!"

Kirjassa on havainnollistava esimerkki auton ostamisen viivyttämisestä ja sijoituspäätöksistä joita teemme. Jos sinulla on 50.000 euroa omaa tai lainattua rahaa ja sijoitat sen autoon, sijoituspääoma taatusti laskee. Jos tas sijoitat saman rahan johonkin tuottavaan, voit sijoituksen kassavirtatuotoilla rahoittaa auton hankkimisen. Toinen lisää varallisuuttasi ja toinen laskee. Kumpaa strategiaa sinä haluat oppia toteuttamaan?


"Varallisuuden kasvattaminen on taito siinä missä pyörällä ajaminenkin".

ps. Säästövinkki: Tilaa Totuus taloudestasi -kirja Ostohyvityksen kautta vaikka BookPlussasta, niin saat Ostohyvitystä 5% bonustilillesi.


Ilkka O. Lavas
Sarjayrittäjä, kasvuyrittäjä


Linkattaisko LinkedIn:ssä?
http://www.linkedin.com/in/ilkkaolavas
Seuraa minua Twitterissä:
http://twitter.com/#!/lavas
Tilaa Facebook -päivitykseni:
http://www.facebook.com/ilkkaolavas

Kommentit

  1. Aika säälittävää kuvitella,että joku autorisan osto olisi tavoitteena ja haavenna

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle

20 vuotta yrittäjyyttä takana. Mitä olen oppinut? Tässä konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle haastattelusarja. Minua haastateltiin yrittäjäjulkaisuun. Tässä kysymykset ja vastaukset. Julkaisen ne lyhentämättömänä iloksesi. Toivottavasti niistä on rohkaisua elämääsi ja saat inspiraatiota ja menestyt. Mitä olet oppinut yrittämisestä sellaista, mitä olisit halunnut tietää ennen kuin aloitit yrittäjänä? Olen ollut nyt 20 vuotta yrittäjänä. Aloitin 17 vuotiaana.  Aloittamisesta on pitkä aika. Aluksi piti opetella  kaikki firman markkinoinnista lähtien. Piti yrittää olla vakuuttava.  Lähettelin a4:lle printtaamiani mainoksia yritysten pomoille ja soittelin perään. Kaikki piti tehdä  ja opetella itse. Uran aikana olen huomannut, että vaikkei jotain osaa, niin aina sen voi opetella ja jos jotain asiaa ei tiedä, niin aina voi kysyä. Kysyminen ei maksa mitään. Kannattaa myös asettaa tavoitteita. Aluksi tavoite voi olla pieni: oman palkan tienaaminen. Kun on päässyt

Tieke inspiroi kestävään kehitykseen

Tieken aamiaisseminaarissa oli viimeksi aiheena kestävä kehitys. Alustajina olivat mm. Jyrki J. J. Kasvi joka puhui esteettömyydestä . Seminaarissa keskusteltiin sivustojen ja palveluiden näkymisestä eri päätelaitteilla ja EU:n esteettömyys (accessibility) suosituksesta . Tämä muistutti minua yhdestä tärkeästä asiasta netin kehittämisestä: Ikinä suunnitellessasi et voi tietää minkä kokoisella ruudulla ja laitteella käyttäjä sivuillesi tulee. Ihmiset käyttävät sivustoja tietokoneen web –selaimella, miniläppäreillä, tableteilla ja kännyköillä tai nykyaikaisemmin älypuhelimilla. Tästä innostuneena kirjoitin W3:n blogi in aiheesta lisää ajatuksia. Kokeile itse yrityksesi sivuja eri päätelaitteilla, jotta tiedät miten asiakkaat kokevat verkkosivujesi toimivuuden. Kokeile myös hakukoneella "yrityksesinimi yhteystiedot" ja katso minkä näköisenä näyt hakukoneen käyttäjille. Asiakkaalle on annettava oikeus löytää asiat etsimällään tavalla ja avustettava haussa. Ilkka O.

Joy at work, Happy Entrepreneurs day

National Entrepreneurs day 5.9 You can Enjoy your work! Happy entrepreneurs day. Happy entrepreneurs day. This day is kind of a labor day, but today we enjoy about all thing that are good and great at our work. If we focus on one day thanking what good things we have, we don't have time to complain about small things. There is Thank God It's Monday -group on Facebook. The idea is to remember every monday that we are doing important work and that's why we should be happy to have thing called workweek when we join together at work and we do important things together. If all people would stop working all around the world, government goes to bankruptcy and the system collapses. Yes most of the people go to work everyday. We are there 1760 hours every year and that's why we should enjoy it and yes we can. We have a lot of nice things at our work why we go there. We have: Great People to work with Great Customers who with we can spend our good times G