Siirry pääsisältöön

Pikatie menestykseen

Terhi Majasalmi, vaurasnainen.fi
Tänään vierailevana kirjoittajana menestyvä yrittäjä Terhi Majasalmi, joka auttaa ihmisiä löytämään valinnanmahdollisuuksia omassa elämässään.Kirjoituksen lopussa kerrotaan seminaarista, jossa pääset kuuntelemaan Terhiä livenä.

Pikatie menestykseen
Olen tutustunut viimeisen yhdeksän vuoden aikana tuhansiin ihmisiin. Tavatessani uuden ihmisen olen innokas kuulemaan, missä hän on todella hyvä ja miksi näin on. Varsinkin, jos ihminen on saanut niitä tuloksia aikaan, joita itse haluan saada, olen ollut entistä tarkkaavaisempi. Mitä voisin oppia häneltä ja mitä taitoja hänellä on, mitä minun tulisi oppia?

Mitä kiinnostuneempi olet maailmasta, siitä mitä ympärilläsi tapahtuu ja mitä halukkaampi olet oppimaan uusia taitoja, sitä paremmin sinulla on mahdollisuus onnistua siinä mitä ikinä päätätkään tehdä. Alussa on aina kyse sinusta – sinun tahdostasi ja taidoistasi. Ennen kuin mitään myönteistä alkaa tapahtua, sinun tulee ottaa ensimmäinen askel. Kun teet  päätöksen ja lähdet tavoittelemaan jotain tulosta, saat apua ja tukea yllättäviltäkin tahoilta.

Jotta saat parhaan mahdollisen startin, tarvitset suuren määrän positiivista energiaa. Alussa kierrokset täytyy olla täysillä, jotta saat nopeasti tuloksia, jotka ruokkivat tekemisiäsi. Jos et alussa lähde tekemään täysillä, innostus saattaa lopahtaa ja tulokset jäävät saamatta. Vietä aikaasi innostavien, rohkeiden ja elämänmyönteisten ihmisten seurassa. Sellaisten, jotka ideoivat paljon ja jotka toteuttavat parhaimmat ideat. Saat mukaasi energialatauksen, jolla selätät haasteellisimmatkin ongelmat.

Pikatie menestykseen on reunustettu menestyksen esikuvilla, mielettömällä energialatauksella ja innokkaalla tekemisellä.

Menestystä viikkoosi,

TerhiIlkka jatkaa: Pikatielle johtaa kiihdytyskaista
Kiitos Terhille hyvistä näkökulmista. Allekirjoitan kaiken mitä kerrot. Unelmien pikatielle johtaa kiihdytyskaista. Kiihdytyskaistan alussa sanotaan, että sinne saavat tulla unelmoijat jotka uskaltavat aloittaa. Kiihdytyskaista vie juuri tuolle pikatielle mistä kerroit. Menestyksellä on nimittäin parempi mahdollisuus toteutua, kun annat itsellesi aikaa unelmoida. Unelmointihan on juuri omien ajatusten kiihdyttämistä kohti tavoitteita.

Unelmointiakin tärkeämpää on, että annat itsellesi luvan kokeilla ja siten annat näille unelmille mahdollisuuden toteutua. Liian moni menestynyt yrittäjä on harmitellut menestymisen pikatiellä vain sitä, ettei uskaltanut ryhtyä hommaan aikaisemmin.

Otit pikatien tai sinne vievän unelmoijan kiihdytyskaistan, niin tärkeintä on, että uskallat aloittaa. Rohkeutta ja menestystä viikkoosi,

Ilkka

ps. Menestystä urallesi! -seminaari tulossa:
Toisen kerran järjestettävän Menestys 2012 Seminaarin puhujina Terhi Majasalmen lisäksi Lenita Airisto, Miisa Mink, Kati Järvinen ja Anne-Maria Salonius. Seminaari maksaa normaalisti 670 euroa, mutta kun ilmoittaudut mukaan pe 16.12.2011 klo 18 mennessä saat sen itsellesi ILKKA 2012 koodilla nyt hintaan vain 297 euroa (epäilijöille tiedoksi, että Ilkka muuten ei sitten saa tästä mitään provikkaa, joten tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan oikea suositus)
Katso 490 euron lisäetu seminaarin sivuilta www.menestysseminaari.com ja ilmoittaudu mukaan (koodi ILKKA 2012) kevään mielenkiintoisempaan tapahtumaan Menestys 2012 Seminaariin 10.3.2012 Hotel Kämpiin


Ilkka O. Lavas

kasvuyrittäjä, tiimiyrittäjä, sarjayrittäjä

Tilaa Facebook -päivitykseni:
http://www.facebook.com/ilkkaolavas 
Linkattaisko LinkedIn:ssä?
http://www.linkedin.com/in/ilkkaolavas
Seuraa minua Twitterissä:
http://twitter.com/#!/lavas

Kommentit

  1. Motivoiva kirjoitus!

    Olisi mukava lukea ajatuksiasi myös aikaansaamattomuudesta, tai oikeastaan siitä viivyttelystä kun ei pääse aloituskynnyksen yli - se on taatusti kaikille tuttu menestystä rajoittava ongelma.

    Hyvä prokrastinaatiota käsittelevä kirja on mielestäni "Eat that Frog", tekijää en valitettavasti muista, mutta suosittelen kaikille luettavaksi.

    -Willem

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle

20 vuotta yrittäjyyttä takana. Mitä olen oppinut? Tässä konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle haastattelusarja. Minua haastateltiin yrittäjäjulkaisuun. Tässä kysymykset ja vastaukset. Julkaisen ne lyhentämättömänä iloksesi. Toivottavasti niistä on rohkaisua elämääsi ja saat inspiraatiota ja menestyt. Mitä olet oppinut yrittämisestä sellaista, mitä olisit halunnut tietää ennen kuin aloitit yrittäjänä? Olen ollut nyt 20 vuotta yrittäjänä. Aloitin 17 vuotiaana.  Aloittamisesta on pitkä aika. Aluksi piti opetella  kaikki firman markkinoinnista lähtien. Piti yrittää olla vakuuttava.  Lähettelin a4:lle printtaamiani mainoksia yritysten pomoille ja soittelin perään. Kaikki piti tehdä  ja opetella itse. Uran aikana olen huomannut, että vaikkei jotain osaa, niin aina sen voi opetella ja jos jotain asiaa ei tiedä, niin aina voi kysyä. Kysyminen ei maksa mitään. Kannattaa myös asettaa tavoitteita. Aluksi tavoite voi olla pieni: oman palkan tienaaminen. Kun on päässyt

Tieke inspiroi kestävään kehitykseen

Tieken aamiaisseminaarissa oli viimeksi aiheena kestävä kehitys. Alustajina olivat mm. Jyrki J. J. Kasvi joka puhui esteettömyydestä . Seminaarissa keskusteltiin sivustojen ja palveluiden näkymisestä eri päätelaitteilla ja EU:n esteettömyys (accessibility) suosituksesta . Tämä muistutti minua yhdestä tärkeästä asiasta netin kehittämisestä: Ikinä suunnitellessasi et voi tietää minkä kokoisella ruudulla ja laitteella käyttäjä sivuillesi tulee. Ihmiset käyttävät sivustoja tietokoneen web –selaimella, miniläppäreillä, tableteilla ja kännyköillä tai nykyaikaisemmin älypuhelimilla. Tästä innostuneena kirjoitin W3:n blogi in aiheesta lisää ajatuksia. Kokeile itse yrityksesi sivuja eri päätelaitteilla, jotta tiedät miten asiakkaat kokevat verkkosivujesi toimivuuden. Kokeile myös hakukoneella "yrityksesinimi yhteystiedot" ja katso minkä näköisenä näyt hakukoneen käyttäjille. Asiakkaalle on annettava oikeus löytää asiat etsimällään tavalla ja avustettava haussa. Ilkka O.

Joy at work, Happy Entrepreneurs day

National Entrepreneurs day 5.9 You can Enjoy your work! Happy entrepreneurs day. Happy entrepreneurs day. This day is kind of a labor day, but today we enjoy about all thing that are good and great at our work. If we focus on one day thanking what good things we have, we don't have time to complain about small things. There is Thank God It's Monday -group on Facebook. The idea is to remember every monday that we are doing important work and that's why we should be happy to have thing called workweek when we join together at work and we do important things together. If all people would stop working all around the world, government goes to bankruptcy and the system collapses. Yes most of the people go to work everyday. We are there 1760 hours every year and that's why we should enjoy it and yes we can. We have a lot of nice things at our work why we go there. We have: Great People to work with Great Customers who with we can spend our good times G