Siirry pääsisältöön

Pikatie menestykseen

Terhi Majasalmi, vaurasnainen.fi
Tänään vierailevana kirjoittajana menestyvä yrittäjä Terhi Majasalmi, joka auttaa ihmisiä löytämään valinnanmahdollisuuksia omassa elämässään.Kirjoituksen lopussa kerrotaan seminaarista, jossa pääset kuuntelemaan Terhiä livenä.

Pikatie menestykseen
Olen tutustunut viimeisen yhdeksän vuoden aikana tuhansiin ihmisiin. Tavatessani uuden ihmisen olen innokas kuulemaan, missä hän on todella hyvä ja miksi näin on. Varsinkin, jos ihminen on saanut niitä tuloksia aikaan, joita itse haluan saada, olen ollut entistä tarkkaavaisempi. Mitä voisin oppia häneltä ja mitä taitoja hänellä on, mitä minun tulisi oppia?

Mitä kiinnostuneempi olet maailmasta, siitä mitä ympärilläsi tapahtuu ja mitä halukkaampi olet oppimaan uusia taitoja, sitä paremmin sinulla on mahdollisuus onnistua siinä mitä ikinä päätätkään tehdä. Alussa on aina kyse sinusta – sinun tahdostasi ja taidoistasi. Ennen kuin mitään myönteistä alkaa tapahtua, sinun tulee ottaa ensimmäinen askel. Kun teet  päätöksen ja lähdet tavoittelemaan jotain tulosta, saat apua ja tukea yllättäviltäkin tahoilta.

Jotta saat parhaan mahdollisen startin, tarvitset suuren määrän positiivista energiaa. Alussa kierrokset täytyy olla täysillä, jotta saat nopeasti tuloksia, jotka ruokkivat tekemisiäsi. Jos et alussa lähde tekemään täysillä, innostus saattaa lopahtaa ja tulokset jäävät saamatta. Vietä aikaasi innostavien, rohkeiden ja elämänmyönteisten ihmisten seurassa. Sellaisten, jotka ideoivat paljon ja jotka toteuttavat parhaimmat ideat. Saat mukaasi energialatauksen, jolla selätät haasteellisimmatkin ongelmat.

Pikatie menestykseen on reunustettu menestyksen esikuvilla, mielettömällä energialatauksella ja innokkaalla tekemisellä.

Menestystä viikkoosi,

TerhiIlkka jatkaa: Pikatielle johtaa kiihdytyskaista
Kiitos Terhille hyvistä näkökulmista. Allekirjoitan kaiken mitä kerrot. Unelmien pikatielle johtaa kiihdytyskaista. Kiihdytyskaistan alussa sanotaan, että sinne saavat tulla unelmoijat jotka uskaltavat aloittaa. Kiihdytyskaista vie juuri tuolle pikatielle mistä kerroit. Menestyksellä on nimittäin parempi mahdollisuus toteutua, kun annat itsellesi aikaa unelmoida. Unelmointihan on juuri omien ajatusten kiihdyttämistä kohti tavoitteita.

Unelmointiakin tärkeämpää on, että annat itsellesi luvan kokeilla ja siten annat näille unelmille mahdollisuuden toteutua. Liian moni menestynyt yrittäjä on harmitellut menestymisen pikatiellä vain sitä, ettei uskaltanut ryhtyä hommaan aikaisemmin.

Otit pikatien tai sinne vievän unelmoijan kiihdytyskaistan, niin tärkeintä on, että uskallat aloittaa. Rohkeutta ja menestystä viikkoosi,

Ilkka

ps. Menestystä urallesi! -seminaari tulossa:
Toisen kerran järjestettävän Menestys 2012 Seminaarin puhujina Terhi Majasalmen lisäksi Lenita Airisto, Miisa Mink, Kati Järvinen ja Anne-Maria Salonius. Seminaari maksaa normaalisti 670 euroa, mutta kun ilmoittaudut mukaan pe 16.12.2011 klo 18 mennessä saat sen itsellesi ILKKA 2012 koodilla nyt hintaan vain 297 euroa (epäilijöille tiedoksi, että Ilkka muuten ei sitten saa tästä mitään provikkaa, joten tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan oikea suositus)
Katso 490 euron lisäetu seminaarin sivuilta www.menestysseminaari.com ja ilmoittaudu mukaan (koodi ILKKA 2012) kevään mielenkiintoisempaan tapahtumaan Menestys 2012 Seminaariin 10.3.2012 Hotel Kämpiin


Ilkka O. Lavas

kasvuyrittäjä, tiimiyrittäjä, sarjayrittäjä

Tilaa Facebook -päivitykseni:
http://www.facebook.com/ilkkaolavas 
Linkattaisko LinkedIn:ssä?
http://www.linkedin.com/in/ilkkaolavas
Seuraa minua Twitterissä:
http://twitter.com/#!/lavas

Kommentit

  1. Motivoiva kirjoitus!

    Olisi mukava lukea ajatuksiasi myös aikaansaamattomuudesta, tai oikeastaan siitä viivyttelystä kun ei pääse aloituskynnyksen yli - se on taatusti kaikille tuttu menestystä rajoittava ongelma.

    Hyvä prokrastinaatiota käsittelevä kirja on mielestäni "Eat that Frog", tekijää en valitettavasti muista, mutta suosittelen kaikille luettavaksi.

    -Willem

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle

20 vuotta yrittäjyyttä takana. Mitä olen oppinut? Tässä konkariyrittäjän vinkit aloittavalle pk-yrittäjälle haastattelusarja. Minua haastateltiin yrittäjäjulkaisuun. Tässä kysymykset ja vastaukset. Julkaisen ne lyhentämättömänä iloksesi. Toivottavasti niistä on rohkaisua elämääsi ja saat inspiraatiota ja menestyt. Mitä olet oppinut yrittämisestä sellaista, mitä olisit halunnut tietää ennen kuin aloitit yrittäjänä? Olen ollut nyt 20 vuotta yrittäjänä. Aloitin 17 vuotiaana.  Aloittamisesta on pitkä aika. Aluksi piti opetella  kaikki firman markkinoinnista lähtien. Piti yrittää olla vakuuttava.  Lähettelin a4:lle printtaamiani mainoksia yritysten pomoille ja soittelin perään. Kaikki piti tehdä  ja opetella itse. Uran aikana olen huomannut, että vaikkei jotain osaa, niin aina sen voi opetella ja jos jotain asiaa ei tiedä, niin aina voi kysyä. Kysyminen ei maksa mitään. Kannattaa myös asettaa tavoitteita. Aluksi tavoite voi olla pieni: oman palkan tienaaminen. Kun on päässyt

Työstä voi nauttia! Hyvää yrittäjänpäivää!

Yrittäjän päivä 5.9 Sinäkin voit nauttia työstäsi! Hyvää yrittäjän päivää. Hyvää yrittäjän päivää. Tämä on vähän niinkuin yrittäjien vappu, mutta tänään nautitaan työn tekemisestä ja kaikesta hyvästä ja mahtavasta mitä työn tekeminen antaa meille. Kun me keskitymme nauttimaan siitä mitä hyvää meillä on, emme ehdi valittamaan pikkujutuista. Facebookissa on Thank God It's Monday -ryhmä. Ryhmän idea on muistuttaa joka maanantai, että työn tekeminen on tärkeää ja että meidän tulisi olla iloisia siitä että on sellainen asia kuin työviikko. Työviikkohan tarkoittaa sitä, että ihmiskunnan ihmiset kokoontuvat yhteen ja tekevät tärkeitä asioita tämän maailman pyörittämiseksi. Jos kukaan ei tekisi töitä missään päin maailmaa, niin valtion kassa kuihtuisi ja maailma ajautuisi kaaokseen. Työn tekeminen yhdessä on tärkeää. Kyllä joo suurin osa ihmisistä menee töihin joka arkipäivä. Olemme töissä 1760 tuntia joka vuosi ja siksi meidän kannattaa nauttia siitä mitä meillä o

One can know victory and yet not achieve it

Lueskelin lentokoneessa Sun Tzu - The Art of War -kirjaa. Vaikka ajatukset on kirjoitettu sotastrategioista ja ihmisten johtamisesta, niin kirja toimii hyvin oppaana kiinalaiseen ajatteluun ja johtamiseen. Kirjasta bongasin viisauksia, joista tähän blogikirjoitukseen poimin muutamia. Käännän näistä osan suomeksi ja osan kirjoitan hieman uudestaan suomeksi. Kirjasta on olemassa suomenkielinenkin versio jos haluaa lukea aiheesta lisää suomeksi. (Lukijalle: Jätän alkuperäisen englanninkäännöksen viereen, niin voit lukea miten alkuperäinen käännös meni. Tekstithän on alunperin kiinaksi ja puhuttuna, joten englanninkielinenkin käännös voi olla hieman alkuperäisestä poikkeava.) Miten paljon paremmin asiat olisiva, jos nykyajan sodassa ymmärrettäisiin että: Väkivalta on vain yksi osa sotaa, eikä edes mitenkään toivottava osa. Violence is only one part of warfare and not even the preferred part. - Master Sun Voi tietää miten voitetaan, muttei se tarkoita vielä sitä, että